Galerie / Gallery

čtvrtek 15. května 2014

Flexo Challenges Conference 2014

/ CZ /  Ani na vteřinu jsem neváhal a přijal jsem nabídku lanškrounské společnosti Soma, která chtěla zachytit atmosféru konference, kterou každoročně pořádá za mezinárodní účasti. Jednak jsem si lehce odpočinul od svatebního focení :-), ale také jsem měl možnost navštívit nová, zajímavá a inspirativní místa.
 Výrobní program společnosti Soma je od počátků devadesátých let zaměřen na vývoj a výrobu vysoce kvalitních speciálních jednoúčelových zařízení, strojů na zpracování a potisk materiálu, zejména pak flexotiskových strojů, podélných řezaček, montážních stolic, laminátorů, příčných řezaček a vysekávacích automatů.

 / EN /  I did not hesitate and I accepted offer of Lanškroun company Soma, who wished to capture the atmosphere of their conference, which is organized annually with international participation. First, I lightly rested from wedding photo shoot :-), but I also had the opportunity to visit new, interesting and inspiring places.
 Launched in the early nineties, the Soma range of machines for flexible packaging production include flexographic printing presses, slitter rewinders, laminators, coaters, plate mounters, sheeters and die cutters. All products are manufactured and assembled entirely in-house enabling the company to oversee all aspects of production and quality control.



Soma Czech Republic

0 komentářů:

Okomentovat

Blog Designed by The Single Momoirs